Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Πότε θα πάρουν τα Όνειρα εκδίκηση;


Το ότι ο άνθρωπος της EDF στο Αποπηγάδι έχει σχέσεις με την Αγία Οικογένεια, το έμαθα ...κοινωνικά. Σε συνεστίαση της καλής κοινωνίας. Δεν ήταν ...όλοι εκεί αλλά μου το είπαν.  Το κύκλωμα των εμπλεκομένων στο Αποπηγάδι έχει κλείσει.   Μπρρρ... αν με πάρουν χαμπάρι, τέρμα τα τραπεζώματα...  Το να γίνεται βέβαια ο Νομός Χανίων άνω-κάτω, και να μην το γνωρίζει ο Άρχων του Πύργου το βρίσκω επίσης ...τραβηγμένο.

Τις τελευταίες 24 ώρες, μάλλον με αφορμή την ανάρτηση για την διασύνδεση με Τουρκία, τρεις (3) ελεήμονες αναγνώστες, φαινομενικά άσχετοι μεταξύ τους -- με το διαδίκτυο ποτέ δεν ξέρεις -- μου έστειλαν link με το παρακάτω:


Και χαζεύοντας μόνο αυτή την μία ανάρτηση:


Δείτε και το Παρόν της εποχής...

Βέβαια, αν έχω καταλάβει πώς δουλέυει η "Ευρώπη", οι ντόπιοι πονηροί κατηγορούνται μέχρι να συνεργαστούν.  Έτσι η δουλειά γίνεται προς όφελος του μεγαλυτέρου, και εγώ ο φουκαράς έχω την ψευδαίσθηση "άαα... το κακό ξένο κεφάλαιο... και το καλό ντόπιο".

Πάντα έλεγα (μέσα μου) να πάω να βρω όσους διοικητές ΔΕΚΟ ξεφνικά παραιτήθηκαν... Να προλάβω να καταλάβω τι ακριβώς γίνεται στην Ελλάδα, από το 1985-1989 και μετά... Και τι να μου πουν;  "Ό,τι γινόταν πάντα", θα μου πουν.

Δεν έχω ψευδαισθήσεις, ξέρω να βλέπω ποιοι είναι οι κύριοι του έργου και ποιοι οι ατζέντηδες... και πώς αλλάζουν οι μαριονέτες.

Οι πρώτη εικόνα είναι από εδώ

Δείτε και το Reuters για την Zorlu Enerji Elektrik Uretim AS

8 σχόλια:

spiral architect είπε...

Παραβίασες ανοικτές θύρες αγαπητέ!
Άσε που πας φυρί-φυρί να μας κάψεις καμιά κάρτα γραφικών αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

archaeopteryx είπε...

ναι βρε spiral... αλλά το κοιτάς καμιά φορά και ...ενοχλεί..

Κάρτα γραφικών;;; Τους server της Google να προσέχουμε...

porta porta είπε...

Ο Μπους ο πρεσβυτερος ΖΕΙ... το νου σας χαχα

Ο Μοουρατ εψαχνε ΗΥ..

Εχετε κανενα στην κωλοτσπη? Θα σας τον φερω στο Τραπεζι να μας λυσει ολες τις αποριες

:)

τι σου ειπα χτες για ΠΑΠΑΚι?... κανουμε το ιδιο..

ΠΠ

Symphony for Destruction

http://www.youtube.com/watch?v=x7D7VHORU4Y

λεει καπου
" a peaceful man stands tall"

spiral architect είπε...

Δεν πειράζει.
Εμείς - πάνω απ' όλα - επενδύουμε στην Παιδεία, όπως στη Φινλανδία.

Tι να τους κάμνωμεν τους Ελληνας επιστήμονας? Καθίσταται πλέον οικονομικόν να εισάγωνται εξ Εσπερίας!
(Δρακουμέλ έφα)

Φακ Κώστας είπε...

Αρχαίε, διαπιστώνοντας αυτά που περιγράφεις, επιμένεις ότι εχει καποια αξιά αν οι εκποιητές της ελληνικής περιουσίας είναι ξένοι ή ντόπιοι μεγαλοκαρχαρίες?

archaeopteryx είπε...

Τι να πω ρε φίλε... Ο Έλληνας επιχειρηματίας ζει εδώ, υποτίθεται. Αλλά αυτή είναι ίσως η διαφορά μεταξύ των Μποδοσάκηδων, και των Νέων Τζακιών...

Ανώνυμος είπε...

μου έρχεται στο μυαλό το 1990 .. όταν ο εργολάβος που προμήθευε με φορτηγά λιγνίτη τον ΑΗΣ Αμύνταιου ..δεν παρέδωσε .. αλλά πληρώθηκε κανονικά 1 εκ.Τον. Λιγνίτη ..ο μηχανικός επιβλέψεις Ν.Σ. που δεν υπόγραφε κατηγορήθηκε ..ως πράκτορας τον Σκοπίων ..και απολύθηκε ..ο αντικαταστατής που υπόγραψε σήμερα υποδιευθυντής ..ο Γιαννακόπουλος (τότε αριστίνδην γραμματέας Ν.Δ Κοζάνης )το 1993 υπόγραψε την σύμβαση μαμούθ 13 δις δρχ...η το 5% του ετήσιου προϋπολογισμού της ΔΕΗ με την ..ΙΜΑΣ (αυτήν που εξέτασαν στα πλαίσια αρμοδιότητας .. 2 επιτροπές του Σ.Δ.Μ./ΔΕΗ ).. μόλις συνταξιοδοτήθηκε .. πήγε και έκανε καριέρα στον Μυτιληναίο...και εδώ το κάθαρμα με τα μπούνια μέσα... χιχχι nikos

Ανώνυμος είπε...

κατά διαβολική σύμπτωση ο μηχανικός Ν.Σ. το 1976 ...ανακάλυψε και ο Ακριτιδης @ σιδερένιος κατήγγειλαν στην βουλή το ...κάθαρμα που ήταν εμπλεκόμενος .. στην κομπίνα με το χρυσό στην Δράμα χιχχι