Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Μη μου λέτε νιξ και νάϊν, χριάζομε επηγόντως τα ψιλάϊν... Να ξεπουλήσομε...


Διασκεδάζω με τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Προφανώς δεν θυμούνται το 1958. Ή τον Μποστ. Ο Παπαδήμος, ως νέος αρχιτραγουδιστής της Πονηρεμβέργης (από την τετραλογίαν των Τσιμπολογούνγκεν) ίσως θυμάται τον Μποστ. Χερ ντόκτορ Ερχάρτο, δόστε μας ολήγον άρτο, πάντα εσάς επικαλούμεθα δια να ζήσομε, βάστα Ρόμελ να ξεπουλήσομε. Η Γερμανική οικονομία νικά, και όλα τα κακά σκορπά, μη μου λέτε νιξ και νάϊν, χριάζομε επηγόντως τα ψιλάϊν. Μην τα δόσης στην οικονομική ολιγαρχία, αυτή τα τρώει με Γερμανική πειθαρχία, κι αν τα δόσης τα λεφτά σου κλάφτα, είναι οι εν Ελλάδι αντιπορσόπι της Λουφτ-Χάφτα...

Μετά από 53 χρόνια. εμείς είμαστε εκεί που είμαστε, αλλά οι απόγονοι του ντόκτορ Ερχάρτο μάλλον βρήκαν την τελική λύση και για μας. Το ψιλάϊν είναι η 6η Δόση.


Τον Μποστ τον βρήκα εδώ, και οι εικόνες μεγαλώνουν με κλικ.  Να τις μελετήσετε γιατί πρέπι να ετιμάσωμεν ανάρτισιν δια τον τρόπον της ανάπτυξιν.

5 σχόλια:

nikos είπε...

xixxi

nikos είπε...

Στηρίζουμε το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας. Θέλουμε μισθούς πείνας, θέλουμε κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. θέλουμε ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

Στηρίζουμε Παπαδήμο-Ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ.

spiral architect είπε...

Εάν και οι δεξιοί δημοσιοκάφροι (τύπου Τράγκα) που ως τώρα στήριζαν αβλεπί Σαμαρά, πλέον του ρίχνουν τέτοιο κράξιμο, τα πράματα είναι ποοοοολύ σοβαρά!

Τον άκουγα το πρωί στο ράδιο, ακούστε τον και σεις, αν τον αντέχετε!
(θέλει το plugin MS Silverlight για win, ή Novell Moonlight για Linux σε firefox)

spiral architect είπε...

O "ιδανικός προθυπουργός" Παπα-Δήμος και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ!

Κοινός τόπος? Μα τι άλλο? Οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις "τότε" και "τώρα".

Διαχρονικά και διαρθρωτικά μάς τα' χουν κάνει τούμπανο!

archaeopteryx είπε...

καλόοο... (ο χωροφύλαξ)