Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Αντίδοτο στην Πράσινη Ανάπτυξη, στην "Ευρώπη", και στην μούχλα

Υποθέτω, ότι με τον αχταρμά που φτιάχνουν για Κυβέρνηση το πρώτο ζητούμενο είναι να μου αφαιρέσουν τον λόγο, αφού θεωρούν ότι εγώ είμαι κομματικός και δεν θα έχω την ...προστασία της Εταιρίας. Ή ότι δεν θα έχω ακροατήριο αφού μόνο η ...αντιπολίτευση ενδιαφέρεται για μένα.

Ο αχταρμάς είναι περίτρανη απόδειξη ότι το πολιτικό σύστημα είναι βασικά μαϊμού, και το αόρατο μαύρο χέρι, απλά ψάχνει για λιγούρια και πεθαμένους να κουνάνε το στόμα τους στο μικρόφωνο. Η πολιτική είναι δεδομένη, και επιτρέπεται να ψηφίζεις, εφ' όσον ψηφίζεις αυτό που σου λένε. Αυτή είναι η νέα Δημοκρατία (όχι το κόμμα, το πολίτευμα)

Αυτό θα λύσει και τις απορίες μου, τόσο καιρό παιδεύομαι να καταλάβω τι λένε οι κρατιστές δεξιοί και οι φιλελεύθεροι κομμουνιστές.

Τα μέτωπα θα είναι τουλάχιστον τέσσερα:

1) Ο κοσμάκης που θα έχει το ίδιο ζόρικο πρόβλημα, αλλά σε σύγχυση, δεν θα ξέρει εναντίον τίνος να πετάει λεμονόκουπες.  Είμαι περίεργος να δω εάν οι αντιδράσεις θα αντιμετωπίζονται με βίαια καταστολή ή με εκβιασμό περί της επόμενης δόσης. Το δεύτερο, εικάζω. Πεινάς; Αν αντιδράσεις δεν θα πάρεις την δόση σου μεθαύριο. Και δεν είναι σχήμα λόγου. Το 1941 και το 1967, είχαμε αγρότες στην επαρχία. Τώρα;  Θα περιμένουμε την δόση για να εισάγουμε πορτοκάλια Ισπανίας ή τα εγκεκριμένα Πράσινα ποδήλατα.

2) Οι πολιτικές εξελίξεις:  Τα κόμματα έπαψαν να υφίστανται και όσο πιο γρήγορα τους κόψουμε τους μισθούς, και την σημασία, τόσο καλύτερα. Η Βουλή εδώ και καιρό, απλά σφραγίζει ειλημμένες αποφάσεις. Τώρα θα είναι σφραγισμένες, δεν χρειάζονται βουλευτές.  Το ίδιο και οι Τοπικές Μαφίες. Εάν συμμορφώνονται, θα τους χορηγούνται κονδύλια για να ροκανίζουν.  Περιμένω να δω εάν και πώς και ποιος θα οργανώσει. Μόνο ένα κόμμα ξέρει από τέτοια αλλά μάλλον περιμένει γραμμή, και αυτό.

3) Η Ευρώπη. Είμαι περίεργος να δω εάν η διάλυση είναι σχεδιασμένη και προς όφελος της Γερμανίας, ή εάν είναι η επίθεση κατά της Γερμανίας. Μάλλον το δεύτερο, αλλά αυτοί οι χάρτες του '40, μπορεί να συνηγορούν και για το πρώτο. Θεωρώ δεδομένο ότι μέχρι τον Φεβρουάριο, η Ευρώπη των δύο ταχυτήτων θα είναι φανερή. Εκτός αν πετάξει καμιά πεταλούδα.

4) Το Μεγάλο Παιχνίδι. Μετά από χρόνια είναι εύκολο να αμπελοφιλοσοφούμε για το περιβάλλον της 21ης Απριλίου.Τώρα είμαστε μέσα στον χορό και δεν βλέπουμε εάν όλα αυτά στην Μεσόγειο γίνονται για το Desertec, ή κατά του Desertec. Ή παίζει το Ιράν;  Ή η Νεο-Φεουδαρχία; Και ποιος από όλους κινεί τα δικά μας νήματα; 

Ή με λίγη τύχη, θα σκάσει το παραμύθι (τους; μας;) και θα νικήσει η Αγορά. Εγώ το δηλώνω, είμαι με την Αγορά.

Και να και αντίδοτο για την Αυστρία. Γουστάρω...

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου αρχαίε με τα ωραία σου!

Το δικό μου αντίδοτο στην Πράσινη λαίλαπα έχει Pressure And Time
http://www.youtube.com/watch?v=-MA0m1K2jW4

Άσχετο με την ανάρτηση αλλά να και και το διαφημιστικό desertec.....
http://www.youtube.com/watch?v=uLKfDjUfor4&feature=related

sawas

archaeopteryx είπε...

The Siemens Ultra High Voltage DC System is the latest developed system

μα τι απρόσμενη έκπληξη

bob είπε...

σαν νέος που είμαι θα απαντήσω μόνο με μουσική

http://www.youtube.com/watch?v=a01QQZyl-_I&ob=av3e

archaeopteryx είπε...

χαχαχάαα... έλεγα να βάλω το another one bites the dust στην προηγούμενη με τα spreads της Αυστρίας που πήραν την ανηφόρα!

Ζάχαρη είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ζάχαρη είπε...

επιθεση κατα της Μερκελ φαινεται,τους νευριασε γιατι καιγονται τωρα με την Ιταλια.

bob είπε...

να σου πω καλύτερα για τους αυστριακούς να βάλεις αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=uRIwPiY4wSM&feature=related

για να μάθουν και να συνηθίζουν σιγά σιγά..

archaeopteryx είπε...

χαχαχαάαα, να σου πώ, και αυτό είναι ότι πρέπει κατά της Πράσινης Μούχλας, το ανέβασα.

Ανώνυμος είπε...

ευνούχο τον ανεβάζουν ευνούχο τον κατεβάζουν...

η φωνούλα βλέπετε...

και έξτρα γούστα

και ανύμφευτος...

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Ιδιαίτερα στοχασμένο και ώριμο κείμενο, που συνοψίζει τις ζυμώσεις μιας ολόκληρης περιόδου.
Η μουσική υποδηλώνει ότι άρχισαν τα όργανα. Ας γνωρίζουν οι κύριοι και οι κυρίες των νημάτων, ότι ο χορός της κοιλιάς δεν χορεύεται με άδειο στομάχι.

archaeopteryx είπε...

ανώνυμε 12:23,ο άνθρωπος είναι μια χαρά ,και πραγματικά καλός στην δουλειά του (και δεν έχω ακούσει τίπτε ...κακό). Αλλό ο καλός άνθρωπος και ικανός τραπεζίτης, φιλοευρωπαίος ή μη, δεν αλλάζει το ότι ΔΕΝ είναι εκλεγμένος. ΔΕΝ είναι Πρωθυπουργός με λαϊκή νομιμοποίηση, και έτσι και διοικήσει ή υπογράψει την Δανειακή και τους όρους της, ή θα γίνει αποδιοπομπάιος τράγος και θα κρεμαστεί, ή θα είναι "αγαθός" δικτάτορας.

Το μη δημοκρατικό της διαδικασίας με ενοχλέι, και με προσβάλει ο απόλυτος εξευτελισμός της Βουλής και των πολιτικών.

archaeopteryx είπε...

μποτίλια, αχ βαχ, τα έχουμε κάνει ρόϊδο και μόνο δύσκολα έρχονται και η μόνη ελπίδα μας είναι η ...κατστροφή μας, που είναι λίγο οξύμωρο.

Ανώνυμος είπε...

@ archaeopteryx
Σκέφτομαι να ποντάρω σε Ευρώπη (απλό κόσμο και όχι τους διαχειριστές). Και αρκετά μακριά από κανάλια ενημέρωσης ecoκάπως, αν υπάρχουν ακόμα τέτοια και τα βρω.
Σχετικά με την πεταλούδα, (αυτή που το πέταγμά της στην Ιαπωνία μπορεί να φέρει αναταραχές ακόμα και στο Βόρειο Πόλο) δεν την περιμένω. Τα προβλήματα εκεί, ακόμα και αν δεν την σκότωσαν, την κατέστησαν τόσο αδύναμη που αμφιβάλλω αν πρόλαβε να πάει στην διπλανή πόλη για να βρει καταφύγιο.

Την τελευταία πεταλούδα, την είχα δει στον διπλανού κήπο (ενός ιερέα) πριν την 1η Σεπτεμβρίου.
Από τότε, το σούρουπο μόνο σκόρους βλέπω. Και όταν η νύχτα προχωρά… τελευταία βλέπω κατσαρίδες. Πολλές, μεγάλες, άλλες με κεραίες και άλλες με φτερά.
Επειδή όμως η πεταλούδα μπορεί να μας σώσει, θα την ψάξω στους κήπους της Ευρώπης σε πρώτη φάση.Και αν δεν τη βγω εκεί σύντομα μπορεί να μπω σε κανένα μουσείο, μήπως και εντοπίσω έστω και ένα αυθεντικό δείγμα σε κάποια ξεχασμένη συλλογή.
Ακόμα και με την αφυδατωμένη πεταλούδα θα αποτολμήσω ένα πείραμα. Ζούμε άλλωστε σε εποχή υπερτεχνολογίας και υπερβιολογίας.
Μπορεί βέβαια και της ρίξω πάνω απλό νερό (από φυσική πηγή)ελπίζοντας ότι θα νεκραναστηθεί.(Το τελευταίο, θα στο αποφασίσω εκείνη τη στιγμή).

Για τη Ρωσία δεν γνωρίζω. Περνάνε και από εκεί οι πεταλούδες;

nikos είπε...

archaeopteryx τέρμα είσαι μάγος χιχχι
http://www.energypress.gr/portal/resource/contentObject/id/083fc217-2279-4dd4-84c6-30eddcc59055

archaeopteryx είπε...

ή έχουμε κατοχή ή δεν έχουμε...

ΕΤΣΙ θα πάει στα πάντα. ΜΟΝΟ Γερμανικά από εδώ και πέρα.

nikos είπε...

όπως μας λένε όλο το χρέος της Ελλάδας είναι σε Ευρωπαϊκές τράπεζες και σε Ευρώ ..δεν μπορώ να φανταστώ ούτε ποτέ άκουσα στην Αμερική S.A. μια πολιτεία να χρωστά σε άλλη δολάρια ..και η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση Ομπαμα ..να φαλιρισει τον δανειζόμενο η κάνει σταση πληρωμής .. κατά τα άλλα Ενωμένοι Ευρώπη την λένε ..χιχχι

Ανώνυμος είπε...

Μούχλιασμα. Το σωστό είναι Ευρωτίαση.......