Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Κάπως έτσι δεν ξεκίνησε η ...Κούβα;

Μόνο που τότε δεν υπήρχε ...κρίση χρέους, και οι ΗΠΑ δεν ήταν σε προεκλογική περίοδο...



http://www.zerohedge.com/news/russia-retaliates-against-us-puts-radar-station-combat-alert-prepares-take-out-european-missile  (αν κάνετε κλικ στο "cc" έχει υπότιτλους στα αγγλικά).

http://online.wsj.com/article/SB10001424052970204630904577055850799474624.html

Οι αντιβαλλιστικοί πύραυλοι θεωρούνται "επικίνδυνοι" γιατί δίνουν την ευκαιρία σε αυτόν που δέχεται την επίθεση, εάν την αποτρέψει "στον αέρα", να αντεπιτεθεί, αναιρώντας το υποτιθέμενο MAD (mutually assured destruction) που ήταν και ο κυριότερος υποτίθεται λόγος που δεν ...συνιστάται ο πυρηνικός πόλεμος.

Μόνο ερασιτεχνικές είναι οι απόψεις μου, θα αγχωνόμουν εάν ήμουν Πολωνία, αλλά εξακολουθώ να φοβάμαι περισσότερο την Συρία, το Ιράν και την Αίγυπτο.  Άσε που μου έχει μπει η ιδέα ότι η 21η Απριλίου έγινε εν όψει Πολέμου 6 Ημερών, που ξεκίνησε 45 μέρες αργότερα....  Και τι να σκέφτεται η Μέρκελ για όλα αυτά;  Ανεβαίνουν οι μετοχές;  Πέφτουν οι μετοχές;

Την είδηση (και άλλες επίσης χαριτωμένες ειδήσεις) την είδα εδώ. Δείτε και ένα σύνδεσμο που μου έστειλε ο Εξάκτινος.

5 σχόλια:

ληδα είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=buiJ-9elfoE

nikos είπε...

και τα δικά μας βλήματα .. Μητσοτάκης ,ΓΑΠ ,Παπα..δημος ,Καρα.και ΣΙΑ ...σε πλήρη υπηρεσιακή βαλλιστική .. ετοιμότητα!!!

bob είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Εξάκτινος είπε...

Κάπου στο 02:30 μιλάει για σφαιρική στάση της Ρωσίας. Δηλ. εμείς είμαστε στο κέντρο και θα έχουμε μερικούς δορυφόρους γύρω από μας. Οι Γερμανοί χτυπάνε το μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας και οι Αμερικάνοι τους έχουν φορέσει έναν πολύ στενό κορσέ.

Πολύ φοβάμαι ότι η μόνη δυνατότητα της Ρωσίας είναι να κόψει κάθετα στη μέση τον κορσέ που της έχει φορέσει η Αμερική. Ο πιο αδύναμος κρίκος είμαστε εμείς, εννοώ η περιοχή η δική μας. Να κατέβουν κάθετα από το βορρά στο νότο. Έτσι και το κάνουν θα γίνει της παλαβής.

nikos είπε...

δύστυχος Εξακτινε ..τα λες σωστά !!