Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

253 Γίδια (3): Θα παρέμβει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους στην Δανειακή Σύμβαση;

(γράμμα από τον Π-Π)

Φιλοι θα σας κουρασω.... λιγη υπομονη....

Ειπε ο Παγωτατζης

παγωτατζής είπε
Νοεμβρίου 16, 2011 στις 4:16 μμ
Π-Π μου

η πληροφόρηση είναι ότι ο Νταλάρα έρχεται για να υπολογισθεί -και να εξασφαλισθεί-ή αξία τών τών ανταλλάξιμων ομολόγων σύμφωνα με το Plan B..
πιθανό ΕυροSud..ή όπως αλλιώς….με αντιλήφθηκες πιστεύω!!
Είπαμε τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!! σκεφτόμαστε πριν από σάς ..για σας!!!! Μακάρι να αποδειχθεί λάθος τό τέλι….αλλά άν μπορείς ψάξτο!!!!

Απάντηση από τον Π-Π

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ

δεν ακουσα παρα 10 λεπτα ομιλιας ΠΑΠΑΔΗΜΑ... Τωρα μονο καθεστωτικ ΜΕΓΚΑ για να εχουμε το νου μας..

Σε αυτα τα 10 λεπτα ακουσα το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ - επιγραμματικα...

"Στοχος ΕΙΝΑΙ : η Ευρωπαϊκη Ενωποιηση... Αλληλεγυη...ΚΑΙ η ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΛΩΝ"

ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΛΩΝ = ο Κεντρικος ΓΥΨΟΣ (που λεω απο καλοκαιρι)

Οταν γεννηθεις ΠΑΣΟΚ και κανεις μετεκπαιδευση στις ποδιτσες φιλα-χερι, βαφτιζεις την ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ σε ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.

Εαν σας φερω εναν γνωστο μου... να πει οσα ο Παπαδημος σημερα στη Βουλη... ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΑΚΙΑ.... ΙΔΡΩΜΕΝΟΙ!!! εμας μας εφεραν εναν φλωρο να μας πει τα ΧΕΙΡΙΣΤΑ !!! με υφος ... του καλου παππου !! προσοχη... ΕΑΝ βαλω τον δικο μου, με το ενφυτο υφος του ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΦΙΑΜΑΝΑΤΖΕΡ με ολιγην απο καθαρευουσα.... θα κλασετε πατατες!! τοτε μονο θα συνειδητοποιησετε το τι ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ αποψε... τι πιανετε το υπονοουμενο? ευχομαι ναι !

Δε μου λετε ρε 253... του ΝΑΙ... εαν σας κανω μια ομιλια και στο καπακι σας ζητησω να ψηφισετε κατι σημαντικο για το μελλον της οικογένειάς σας θα το κανετε ??δλδ... Εαν διαβαζατε την ομιλια για 1 βδομαδα ( οσοι δεν ειστε ΓΙΔΙΑ ! ) θα ψηφιζατε ΝΑΙ ??


Σκεφτητε οτι πλακωνομαστε με την Λογικη με ΠΑΠΑΚι+Μπεννυ και Παπαδημου..., φερτε στο μυαλο σας αντι των 3 να εχεις να κανεις με Ολι ρεν και Γιουνκερ η εναν Γερμανοφωνο Κεντρικο Υπουργο Οικονομικων... ΒΑΛΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ...!

ΝΤΑΛΑΡΟΠΕΝΙΕΣ

Ο Νταλαρας ΣΗΜΕΡΑ.. ηρθε και πηγε ΥΠΟΙΚ με ΔΩΡΑΚΙ... χαχαχα ενω η Βουλη ψηφιζε χαχαχ χωρις να εχει ανοιξει το δωρακι !! (ρε παιδια, συγγνωμη.. ειμαι υπερβολικος?? πειτε μου την αληθεια σας παρακαλω... ειμαι τρελλος ? 253 ΝΑΙ ανοιξε Κουρτινα 4 !!!) και σκαει το ΖΟΝΓΚ...

Τι εχει το κουτακι ΠΑΚΕΤΟ στην Κουρτινα 4 ?? ( με δεδομενη την αποτυχια PSI+(-) του ΤΑΡΑΝΔΟΜΠΕΝΝΥ του ΗΛΙΘΙΟΥ )
- ΕΞΤΡΑ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ !!!
- ΕΞΤΡΑ ΕΠΙΤΟΚΙΟ στη Ληξη
- ΘΑ παρουμε ΚΑΙ 30δισ Δανειο με τοκο (4.5% εστω) για τα το βαλουμε ΕΓΓΥΗΣΗ.. για τα υποτιθεμενα 100δισ κουρεμα. δλ 30% ΚΑΣ κολατεραλ και ΠΑΝΩ ΑΠ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ τα δυο απο πανω
- ΔΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, ΔΕ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΡΗΤΡΑ για INSIDER TRADING-WISΤLEBLOWING κλπ κλπ

ΡΩΤΑΩ

ΝΑ προσεξετε την ΝΕΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ για την Νεα Δανειακη... το τι θα γραψουν μεσα... ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΣΥΝΗ ! )
α. ειναι ΟΛΑ,... μα ΟΛΑ για ΞΕΡΟ DEFAULT και ΠΙΣΤΟΛΙΑ στα CDS's - δε χρειαζεται εξηγηση το γιατι...μαμω την τυχη μου μεσα.. γραφουμε ποσο μακακες ειμαστε ( με πληρη αναφορα σε νουμερα και αποτυχιες/αστοχιες ) για να πειστουμε οτι ειμαστε μακακες και αχρηστοι σε ολα, και ζηταμε δανεια και μετρα...!

ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Στην αρμοδιότητα του Ν.Σ.Κ. υπάγονται:

α) Η δικαστική υπεράσπιση των συμφερόντων του Κρά­τους και γενικότερα η νομική υποστήριξη του.

β) Η υποστήριξη των υποθέσεων της Ελληνικής Δημο­κρατίας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιω­ μάτων και στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, με την επιφύλαξη των διατάξεων των άρθρων 9 και 15 του Οργανισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, που κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του Ν. 2594/1998 (ΦΕΚ62Α') και του άρθρου 56παρ. 3 II περ. α' έως ε'του Π.Δ. 230/1998 (ΦΕΚ 177 Α').

γ) Η υποστήριξη των υπηρεσιών της Διοίκησης σε θέ­ματα κοινοτικού δικαίου με την επιφύλαξη των διατάξεων που αναφέρονται στην περίπτωση β της παραγράφου αυτής.

δ) Η διενέργεια όλων των δικαστικών πράξεων, που ανα­φέρονται στο άρθρο 6 της Πολυμερούς Σύμβασης "Περί διεκδικήσεως διατροφής εις την αλλοδαπήν" που κυρώ­ θηκε με το Ν.Δ. 4421/1964 (ΦΕΚ215 Α') και ανάγονται στα καθήκοντα του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

ε) Η διεξαγωγή των δικαστικών πράξεων, που προβλέ­ πονται στις διεθνείς συμβάσεις δικαστικής αρωγής σε ποινικές, αστικές και εμπορικές υποθέσεις, στις οποίες η Ελλάδα είναι συμβαλλόμενο μέρος και συνιστούν καθή­κοντα του Υπουργείου Δικαιοσύνης ως κεντρικής αρχής.

στ) Η καθοδήγηση των ενεργειών της Διοίκησης με νο­μικές γνωμοδοτήσεις.

ζ) Η αναγνώριση απαιτήσεων κατά του Δημοσίου, ο συμβιβασμός σε διαφορές με αυτό και η ρύθμιση χρεών πτωχών οφειλετών του Δημοσίου.

η) Η γνωμοδότηση για την υπαγωγή διαφορών του Δη­μοσίου σε διαιτησία και ο ορισμός διαιτητών του.

θ) Η υπεράσπιση δημοσ. υπαλλήλων σε ποινικά δικα­ στήρια, εφόσον προβλέπεται τούτο από ειδ. διάταξη νόμου.

ι) Η γνωμοδότηση για το παραδεκτό και βάσιμο των αναιρέσεων του Δημοσίου και Ν.Π.Δ.Δ. σύμφωνα με το άρθρο 12του Ν. 2298/1995 (ΦΕΚ62Α'), όπως κάθε φορά ισχύει.

ια) Η επεξεργασία των σχεδίων νόμων, διαταγμάτων και κανονιστικών υπουργικών αποφάσεων, που παραπέμπο­ νται αρμοδίως σ' αυτό.

ιβ) Η δικαστική υπεράσπιση και γενικότερα η νομική υποστήριξη Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών, των οποίων η νομική υπηρεσία διεξάγεται από το Νομικό Συμβούλιο του Κρά­τους ή από μέλη του σύμφωνα με ειδικές διατάξεις.

Με το άρθρο 100Α του Συντάγματος, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, ως μεγάλο σώμα της διοίκησης, καθίσταται συνταγματικά προβλεπόμενος και κατοχυρωμένος θεσμός.

Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ( Ν.Σ.Κ.) αποτελεί ενιαία, ανώτατη Αρχή του Κράτους και υπάγεται απευθείας στον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών. (άρθρο 1, Ν 3086/2002)

1. Το Νομικο Συμβουλιο του Κρατους αποτελειται απο τενεκεδες ξεγανωτους ? ΝΑΙ - ΟΧΙ ??... αν ΝΑΙ να ΚΛΕΙΣΕΙ παραυτα=κουρεμα
αν ΟΧΙ..

2. ΓΙΑΤΙ δεν συντασσει την Νεα Δανειακη Συμβαση ??? ΓΙΑΤΙ εστω δεν μετεχει στην συγγραφη της ?? η στην τελικη ΓΙΑΤΙ δεν ασχολειται κανεις με τα παραπανω αρμοδιοτητες του ?

3. Θα απαιτησουμε ΕΚΘΕΣΗ του ΝΣΚ για το κειμενο της Νεας Δανειακης - και ειδικοτερα με το Αγγλικο Δικαιο Αρμοδιοτητα ΝΣΚ !!

ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και ΤτΕ ( Τραπεζα των Ξενων ΤτΞ ειναι αλλα τεσπα )

Θα ζητησει ενας Χριστιανος μια Εκθεση για τις συνεπειες ΣΤΟ PSI+(-) των
- Cross Default
- Negative Pledge
- Ορια και προσδιορισμοι των Collective Action Clauses

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΚΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ.

ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ. ΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ... ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

Π-Π

1 σχόλιο:

porta porta είπε...

το 21% το κουρεψαν ηδη…!! τα εχω γραψει ! και εχω δωσει στοιχεια !! 21%+ εχει γινει write down και δεν δινουν και μερισμα φετος BNP/SocGEn/Dexia… η δε Dexia διαλυθηκε απο το Ελληνικο Κουρεμα !

Μην ξεχναμε…. εγω 3 εψαξα !! οι δε 2 Γαλλικες εχουν πολλα Ελληνικα δισ…

αρα θα κουρεψουν τη διαφορα 50-21 η 40-21… !!! τα δε 21% τα κουρεψαν ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΟΣ

γαμω την τυχη μου γαμω μεσα….

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ… ΟΛΟΙ

ΠΠ